Energieleveranciers en bouwondernemingen

Ga een duurzame en langdurige relatie aan met uw klanten

In de komende jaren zullen klanten steeds vaker eigen, duurzame installaties en energieopwekking installeren. Hierdoor worden ze steeds onafhankelijker van de bestaande, traditionele energieleveranciers. Hoe staan energieleveranciers sterk in deze veranderende tijd en hoe komen klanten opnieuw aan tafel om een langdurige relatie met elkaar aan te (blijven) gaan?

Bouwondernemingen bieden hun klant onderhoud en service aan voor hun pand, maar hoe kan er worden ingesprongen op de snel groeiende vraag naar duurzame oplossingen voor hun gebouw?

CSR Manager biedt energieleveranciers en bouwondernemingen de mogelijkheid om vroeg in dit proces partner te worden zodat klanten duurzaam met u worden verbonden.

Via de online service krijgen klanten toegang tot een overzicht van hun assets en de maatregelen per asset om hun CO2-uitstoot en energiekosten te identificeren, reduceren en rapporteren.

CSR Manager biedt hierdoor de mogelijkheid om:

  • Nieuwe energie-/ onderhoudscontracten te sluiten
  • Bestaande contracten te verlengen en/of te vergroenen
  • Aanvullende energie-/ ondershoudsdiensten te leveren

Er kan een koppeling met uw energiemonitoring systemen worden gemaakt om inzicht te geven in het actuele energieverbruik en de effecten van de geïmplementeerde maatregelen.

“Ontwikkelaars, vastgoedbeleggers en beheerders hebben behoefte aan een concrete business case die niet alleen inzicht geeft in de investeringen, maar ook in het verwachte rendement. Wat leveren die investeringen op en wie profiteert daar wanneer op welke manier van?”

NUON, 2012.

CSR Manager maakt gebouwen duurzaam, gezond en winstgevend

Snel en slim verduurzamen met de marktleider in groene gebouwen.
Direct inzicht in de mogelijkheden. Zelf of met partners.

Installatiebedrijven

Duurzaamheid als nieuwe standaard

In deze snel veranderende tijd verwachten klanten een integrale dienstverlening waarin duurzaamheid standaard is opgenomen.

Wat kan CSR Manager voor u betekenen?

Met deze energiebesparingstool krijgen klanten toegang tot een overzicht van hun assets en de maatregelen per asset om hun CO2-uitstoot en energiekosten te identificeren, reduceren en rapporteren.

Met behulp van de online service zit u met een goed onderbouwde business case bij uw klant aan tafel om vervolgens afspraken te maken over de te implementeren energiebesparende maatregelen en kunt u meteen de terugverdientijd voor de klant laten berekenen. Met CSR Manager helpt u uw klanten om op een slimme en verantwoordelijke manier energiebesparende maatregelen te treffen die gekoppeld kunnen worden aan een meerjarig onderhoudsplan.

Van MKB’ers tot lokale energiecoöperaties, van agrariërs tot industriebedrijven. Door nu subsidie eerder beschikbaar te stellen, kunnen meer projecten doorgang vinden en zetten we weer een belangrijke stap richting het doel van 16% hernieuwbare energie in 2023.”

Sociaal-Economische Raad, 2016.

Onze producten

Energy Module

Help uw klanten realistische maatregelen te vinden en direct energie te besparen met minimale input. De Energy Module geeft daarbij informatie over de investering en terugverdientijd.

Meer informatie

MVO Score Card Module

Hoe gezond is de organisatie van uw klant? Met behulp van de 3 pijlers People, Planet en Profit zien uw klanten direct waar (grote) verbeteringen mogelijk zijn en helpt grip te houden op het realiseren van uw MVO doelstellingen.

Meer informatie

BREEAM
Quick Scan Module

Steeds meer gebouwen worden gemeten volgens de integrale duurzaamheid van DGBC BREEAM. De BREEAM module zorgt voor een compacte vragenlijst die in 1 uur de BREEAM score vaststelt.

Meer informatie

Esight Energy
Monitoring Module

Volg de energievraag van de gebouwen per 5 minuten, per kwartier of per dag. De marktleider Esight Energy Monitoring is voor uw hele portefeuille toegankelijk via CSR-Manager Suite.

Meer informatie