Over CFP Green Buildings: Marktleider in verduurzamen van gebouwen

Optimale duurzaamheid en besparing in gebouwen en organisaties. Dat is het gegarandeerde resultaat van CFP. We geven inzicht, implementeren besparingen, zorgen voor bewezen duurzaamheid en sturen op resultaat.

Missie

Corporate Facility Partners (CFP) heeft als missie zoveel mogelijk gebouwen en organisaties winstgevend te verduurzamen op de aspecten People, Planet en Profit.

50% minder CO2 en alle gebouwen circulair

Ambitie 2020 van CFP Green Buildings: In 2020 is er 50% minder CO2-uitstoot van gebouwen door 25% groene energie en 25% energiebesparing. In 2030 zijn alle gebouwen circulair.

Diensten CFP Green Buildings

CFP geeft direct inzicht in duurzaamheid door nulmetingen, benchmarking, quick scans en onderzoek. We implementeren besparingen op het gebied van duurzaamheid, CO2 en kosten en zorgen voor optimalisatie van gebouw en organisatie. CFP is BREEAM expert, EPA-U gecertificeerd en heeft ervaring met kwaliteitssystemen en diverse methodieken voor certificering van duurzaamheid. Onze ervaring in duizenden gebouwen en tools voor het monitoren en sturen van duurzaamheid zorgen voor blijvende resultaten.

Hiermee biedt CFP complete en integrale dienstverlening voor duurzaamheid in gebouwen en organisaties. Bent u benieuwd wat we u concreet kunnen bieden? Lees dan meer.

CFP Green Buildings garantie op resultaat in duurzaamheid

CFP beschikt over een eigen uniek expertsysteem voor verduurzaming. Het systeem maakt het mogelijk om snel en tegen lage kosten inzicht te krijgen in uw prestaties en eventuele verbeterpunten op duurzaamheid. Wilt u weten hoe dit werkt? Lees dan meer over onze unieke aanpak.

Ga naar CFP.nl

Contact

J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
t +31 (0)55 355 5199
f +31 (0)55 355 2555
info@cfp.nl